Retningslinjer for angrerett

Refusjon

Bytte og retur

Varer må returneres i vesentlig samme stand som de ble mottatt.
Produkter som mottas som ikke kan godkjennes som retur vil returneres til kunde igjen, og ikke byttes eller krediteres. Dette gjelder f.eks varer som har blitt brukt og returneres i uoriginal emballasje.

Bytte av varer
Dersom du ønsker å bytte mottatt vare i en farge, eller til et annet produkt, må du legge inn ny bestilling på vår nettside.
Du fyller ut angreskjema og sender varen i retur til oss. Vi krediterer returen når den ankommer vårt lager, senest innen 5 dager. Har du faktura fra  WorldLine  anbefaler vi at du logger inn på Min Side og forskyver forfallsdato for å unngå purregebyr. Vi anbefaler å sende retur med sporing. Returkostnader dekkes av kunde.

Skriv tydelig navn og ordrenummer på angreskjemaet. Sørg for at varene du vil bytte  eller returnere er ubrukt og at alle etiketter sitter på. Returkostnader dekkes av kunde.

Angrerett
Angrerettloven gir deg rett til å angre på ditt kjøp. Du har alltid rett til å heve kjøpet innen 14 dager, uten å oppgi noen grunn til det . Angrefristen begynner å løpe fra den dagen da du mottar siste vare av bestillingen din. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen, gir oss melding om det (angrefrist).Du må sende varene tilbake til oss eller levere dem tilbake uten unødig forsinkelse, og uansett ikke mer enn 14 dager fra den dagen da du informerte oss om ditt ønske om å heve kjøpet.  Varer må returneres i vesentlig samme stand som de ble mottatt. Ved korrekt gjennomført retur (iht. angrefristloven) tilbakebetales varens fulle pris til kjøper. Dersom varer lukter mat så er ikke det i  samme stand som ved mottak.

Angrerett skjema er vedlagt i ordrebekreftelsen som tilsendes pr. e-post. En vare som returneres grunnet benyttelse av angrerett skal kunne selges som ny. I praksis vil dette si at den må returneres i samme stand og mengde som da du mottok produktet, og slik du selv forventer at et nytt produkt skal leveres. Hvor dette ikke er overholdt, vil varer som kommer i retur, bli returnert til avsender evt verdireduksjon av vare trekkes fra refusjon. Vi anbefaler å sende retur med sporing. Returkostnadene bæres av forbrukeren med mindre selgeren har misligholdt avtalen eller selgeren i henhold til avtalen har levert en erstatningsvare, fordi den bestilte varen ikke var tilgjengelig. Vi anbefaler å sende retur med sporing. Vi vil ikke refundere frakt ved bruk av ekspress eller hjemlevering.

Varene sendes i retur som beskrevet ovenfor

Leveringstid og frakt
Leveringstid er ca 1 uke om ikke annet er oppgitt. Frakt beregnes i kassen. Alle varer sendes med Posten Norge.

Ønsker du å returnere en vare?

Du har 14 dager ubetinget angrerett på din vare. Ønsker du å sende i retur; må du snarest melde fra til oss om dette.

Varen kan ikke være brukt; og må kunne returneres i originalemballasje. Gebyr for retur er kr. 400,-

Refusjon skjer innen 14 dager. Pengene refunderes samme konto du betalte fra. Returgebyr trekkes fra din refusjon automatisk.

Returadresse:
Nordic Vital AS
Nytorvet 1
4550 Farsund