TIDSBEGRENSET TILBUD!

Vi har nå kampanje på lekkert bestikksett fra vår tyske toppleverandør, Mulex. Bestill før fristen utgår for kampanjepris!

 
 

60 DELERS BESTIKKSETT

Pynt opp til hverdag eller fest med komplett bestikk til 12 personer. Bestikket er anerkjent for sin høye kvalitet og flotte finish. Settet er produsert i rustfritt edelstål og kan vaskes i oppvaskmaskin.

Innhold

❇️ 12 bordkniver
❇️ 12 bordgafler
❇️ 12 bordskjeer
❇️ 12 dessertgafler
❇️ 12 teskjeer
VEIL. 1.499,-
Nå kun 990,-
FRA KUN 899,- VED BESTILLING AV 4 SETT!

BESTILL NÅ
GAVEPAKKE 2 STK
Kun 1890,-
2 sett 60 delers bestikk
Total rabatt 100,-
Rabatten trekkes automatisk fra i kassen
BESTILL NÅ
GAVEPAKKE 4 STK
Kun 3560,-
4 sett 60 delers bestikk
Total rabatt 400,-
Rabatten trekkes automatisk fra i kassen
BESTILL NÅ

VAKKERT DESIGN

Dette bestikksettet er produsert i den høyeste kvaliteten tilgjengelig på markedet. Med 18/10 rustfritt stål får du et bestikk som ikke blir ripete og matt; selv ved hverdagsbruk. Alle delene har balansert vekt og håndtak som er behagelige i håndflaten. Kniveggen er utformet slik at du deler en biff like enkelt som en potet.

FLOTT GAVE

Bestikket leveres i flott gaveekse og passer seg ypperlig til både bursdag, bryllup, studentgave eller julegave. Alle trenger bestikk – og gaven kan ikke slå feil. Dette bestikksettet har et design som gjør at det passer like godt til selskap som til hverdagsbestikk.

VI GIR DEN BESTE GARANTIEN!

Vi gir deg den absolutt beste garantien på markedet! Du får 15 års garanti på både glans og kniver!

Vi har nylig også lansert “Nye deler”- garanti som sørger for at om du mister deler til settet – sender vi nye deler helt gratis!*

*Nye deler garanti begrenser seg til 10 deler.